Care for Kids

Het zevende jaar Verkoop en Vertegenwoordiging van KA De Wingerd in Overpelt heeft de department store ‘Care for Kids’ opgericht. De department store bestaat uit vier winkels waar snoep, lekkernijen en andere etenswaren verkocht worden. ‘De vier winkels,Smaak Sensatie, School Stort, Ma’Mi en Dulce , zullen de snoepwaren vooral binnen de schoolmuren verkopen’, zegt leerlingRemco Sak. ‘Maar we zijn ook van plan om buiten te schoolmuren te treden.’

De leerlingen zullen met hun winkels geld inzamelen voor Palliovik, een vzw die fondsen verzamelt voor de palliatieve zorgen voor ongeneeslijk zieke kinderen zodat deze hun laatste maanden in familiale kring kunnen doorbrengen. ‘We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen’, zeggen de leerlingen. Het project kadert in de praktijkervaring van de leerlingen Verkoop. Op het einde van het schooljaar zal een cheque aan Palliovik overhandigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *