vzw Palliovik
Steunfonds palliatieve zorg voor ieder kind
Gastenboek van Palliovik

Laat een reactie achter...

Naam:
E-mail:
Spam check: hoeveel is 1 + 5?  
Door Michel · 6 maanden geleden
Wanneer komen de foto's van de fietstocht 20j Paliovik?

Door Ivo Hoekx · 10 maanden geleden
Dank u aan alle deelnemers op het eetfestijn en vooral een dank u wel aan alle vrijwilligers die er voor zorgden dat de 20 ste editie een groot succes werd .

Door Linda · 1 jaar geleden
We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2018
Theo en Linda
Door Ivo · 1 jaar, 10 maanden geleden
Het eetfestijn was ook dit jaar een geweldig succes , dank u aan de vele deelnemers en vooral dank u aan de vele vrijwilligers die er voor zorgde dat dit evenement opnieuw een groot succes werd. Op naar het 20 ste jaar !!!!!

Door Linda · 2 jaar geleden
We Wensen iedereen fijne feestdagen
en een heel gezond 2017

The en Linda

Door Ivo · 2 jaar, 6 maanden geleden
Frankipelt wat een organisatie ! Wat een sfeer zowel op het marktplein bij de toeschouwers als bij de vele helpende handen , ik ben fier op onze groep Palliovik vrijwilligers het loopt zoals een geoliede machine dank u allemaal en hopelijk mogen onze rode duivels het nog even volhouden .
Voetballende groeten Ivo

Door Ivo Hoekx · 2 jaar, 7 maanden geleden
Onze oprechte dank aan de leerlingen en begeleidende leerkracht van het 4 de jaar handel van het Donboscocolege uit Hechtel zij verzamelden via deelname aan het Jieha-project ( opstarten van een mini onderneming ) door verkoop van wafels en koekjes maar liefst 1000 Euro in en schonken dit aan onze vzw Palliovik. Hartelijk dank namens het bestuur .

Door Linda Vanormelingen · 2 jaar, 9 maanden geleden
Aan allen bedankt voor een geslaagde 18de editie van het eetfestijn, bedankt aan alle eters, vrijwilligers, merci aan iedereen!

Groeten Linda

Door Lut · 2 jaar, 10 maanden geleden
Het Eet feest is weer goed verlopen. Met een fijn goed werkend team is dit niet moeilijk. Dank aan het casino voor de lokatie. Nu even napraten en uitrusten. Lut

Door Ivo · 2 jaar, 10 maanden geleden
Voor de 18 de keer organiseerde wij ons eetfestijn wat opnieuw een succes was , onze oprechte dank aan allen die deelnamen aan het eetfestijn maar zeker niet te vergeten alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om dit te doen slagen.
Namens het bestuur van Palliovik.

Door Linda · 3 jaar geleden
We wensen iedereen fijne feestdagen
en een heel gezond 2016
Theo en Linda

Door Ivo · 3 jaar, 6 maanden geleden
Wij willen graag alle vrijwilligers, alle medewerkers, Vzw palliovik en nog zoveel andere bedanken voor hun hulp en steun tijdens deze tweede editie van Mega Buitenpret. Wij hopen dat alle kindjes, alsook de mama's en papa's ervan genoten hebben!
namens de organisatoren van Mega Kinderpret


Door Ivo · 3 jaar, 6 maanden geleden
Ook dit schooljaar organiseerde de zevende jaars afd. verkoop van de scholen gemeenschap De Wingerd een verkoop van diverse snoepwaren onder de vorm van een studie project zij koppelde hieraan Palliovik als goed doel en konden zo meer dan 1200 Euro schenken waarvoor hartelijk dank en een dikke proficiat aan alle studenten en leerkrachten die hier aan mee werkte.
Namens het bestuur van Palliovik

Door Jaak Jacobs · 3 jaar, 9 maanden geleden
Ik wil iedereen bedanken voor deze editie van ons eetfeest. De mensen die zijn komen eten, de sponsors maar zeker onze helpende handen, zonder hen was zo'n organisatie onmogelijk HET WAS WEER EEN SUCCES.
BEDANKT

Door Jaak · 4 jaar geleden
Als voorzitter, en namens het ganse bestuur wens ik iedereen, maar vooral onze leden en vrijwilligers een gezond en actief 2015.
Jaak

Door Linda · 4 jaar geleden
We wensen iedereen een heel gezond en liefde vol 2015
Theo Linda en kinderen

Door Jean-Jacques · 4 jaar, 4 maanden geleden
Via deze weg wil ik Linda van Ormelingen en haar man Theo (vrijwilligsters bij uw stichting) nogmaals ;) hartelijk danken voor hun inzet en leuke persoonlijkheid zoals ik deze heb gezien afgelopen zondag op de Belgium airforce days in Hechtel. Ook wil ik Linda extra bedanken voor haar bezorgdheid voor het niet zo leuke einde!

Deze mensen verdienen mijn inziens een dikke vette pluim omdat zij zichzelf wegcijferen voor het genot van anderen en dit met alle plezier doen omdat ze hart voor uw stichting hebben en alles waar uw stichting voor staat!

Door Eddy Gielen · 4 jaar, 8 maanden geleden
Namens het bestuur van Onze Lieve Vrouwe tocht dank ik voor het mogen bijwonen van de mooi verzorgden receptie . Hartelijk dank. Het aantal inschrijvingen overtreft al de andere jaren ! En niemand gaat klagen, het is nog zo ver, pijnlijke voeten,....Nu weten we waar we voor gaan.....50 km ? Van nu af, een peulschil...Groeten OLV tocht.

Door Ivo · 4 jaar, 10 maanden geleden
Opnieuw mag ik als medewerker op het eetfestijn zeer trots zijn op de medewerking van de vele helpende handen , ieder op zijn manier het was weer een geslaagd eetfestijn waar we positief op terug kijken.De talrijke opkomst van de eters is voor ons een teken dat we goed bezig zijn zonder hen geen eetfestijn . Mijn oprechte dank aan allen en hopelijk tot één van onze volgende activiteiten. Ivo

Door Linda · 4 jaar, 10 maanden geleden
Aan iedereen hartelijk bedankt voor het succesvolle eetfeest! Het doet deugd om elk jaar opnieuw op zoveel helpende handen te kunnen rekenen, en zoveel steunende eters te zien. Bedankt! Groetjes Theo, Linda, Kizzy & Wesly

Door Pharme530 · 4 jaar, 11 maanden geleden
Very nice site!

Door Theo en linda · 5 jaar geleden
Aan iedereen de beste wensen en een heel gezond 2014

Door Eric · 5 jaar, 5 maanden geleden
De rit Overpelt-Leuven-Overpelt onder begeleiding was voor mij een schitterende ervaring.
Grote dank aan de motards voor de perfecte begeleiding. Respect voor Ivo (dat is ne straffe, dat wist ik al) en speciaal voor Bert (wat een prestatie!!!).
Nog meer respect voor de kinderen en familie in hun moedige strijd tegen kanker.
Voor een rit met zo'n goed doel mag de inschrijvingsprijs pak hoger liggen!

Door Jaak jacobs · 5 jaar, 6 maanden geleden
Aan al de renners, vrijwilligers hartelijk dank en een dikke proficiat
Het was een geslaagd jubileumfeest.

Door Linda · 5 jaar, 6 maanden geleden
Dank aan alle renners, motards, begeleiders, vrijwilligers en alle aanwezigen om van het vijftienjarig bestaan van Palliovik een fijn feest te maken. Het werd een prachtige jubileumeditie! Een dikke merci!

Door M.C. De Zwarte Duivels uit Achel · 5 jaar, 6 maanden geleden
Wij als de begeleidende motors van Overpelt-Leuven-Overpelt hebben er enorm van genoten om ook een steentje bij te dragen.De weergoden die waren goed gezind,met een beetje wind.De zon die deed haar best en de renners.....de rest.
Een dikke duim voor het bestuur.

Door Bert la Lau · 5 jaar, 6 maanden geleden
Beste bestuur, vrijwilligers, M.C De Zwarte Duivels en iedereen die heeft meegeholpen aan deze fantastische fietsdag.

Ik wil allen zeer danken voor de geslaagde toertocht Overpelt-Leuven-Overpelt. Met name het respect welke ik mocht ontvangen van jullie. Het applaus bij Beverlo welke ik ontving bij mijn "inhaalrace" heeft mij diep geraakt. Voor mij was het een prachtige tocht al moet ik zeggen dat iedere fietser of vrijwilliger en het bestuur net als M.C.De zwarte Duivels mijn respect heeft verdiend. Prachtig werk geleverd mannen en vrouwen!!!!!!!
By the way, ik tik dit schrijven met beide armen wat wil zeggen dat ik in goede conditie verkeer en door mijn doordreven training dit alles is mogelijk gemaakt. Zelfs vandaag nog een ritje van 40 km. gemaakt om mijn armen soepel te houden.

Ik hecht er waarde aan om iedere fietser te feliciteren met hun prestatie.
Het ga jullie goed en wellicht tot een volgende keer.

Sportieve groeten
Bert la Lau (handbiker)


Door Yvo Beckers · 5 jaar, 6 maanden geleden
Beste bestuur, en al de vrijwilligers van Palliovik, ook ik wil mijn dank uitspreken voor deze goed georganizeerde fietshappening Overpelt-Leuven Overpelt,
voor de goede ontvangst in Leuven, lekker eten, en een zeer goede ontvangst terug in Overpelt,het was geweldig.
samen heb ik met Bert La Lau (handbiker) deze rit aangevangen en hebben dit tot een goed einde gebracht, samen met de enome steun onderweg van de mede fietsers en de begeleiders van M.C. De Zwarte Duivels.
nogmaals veel dank aan al de vrijwilligers en bestuur van Palliovik.
sportieve groeten,
Yvo Beckers

Door Bert la Lau · 5 jaar, 6 maanden geleden
Nogmaals wil ik even terug komen op de toertocht van gisteren.
Toch wil ik iemand extra bedanken om zijn bijstand en zijn eigen prestatie. Yvo Beckers, zelf ook iemand met een behoorlijke beperking, al is dat op de fiets niet te zien, wil ik zeker en vast bedanken voor het de hele rit bij mij te blijven en zijn eigen kunnen daarmee opzij te zetten. Een man met een groot HART.
Yvo zonder jou steun was het veel moeilijker geweest de eindstreep te halen. DANK DAARVOOR.

Door Ivo · 5 jaar, 6 maanden geleden
Beste allemaal ,
Vandaag mocht ik nog eens ervaren wat een vrijwilliger betekend voor een vereniging . Deze morgen waren er talrijke helpers gekomen om de voorbereidingen van de 15 de verjaardag van de vzw palliovik in goede banen te leiden , vele handen hielpen bij het opzetten van de tenten , het plaatsen van tafels en stoelen en ga zo maar door . Het is fijn om te mogen werken in een groep waar iederéén de zelfde doelstelling heeft nl er aan te kunnen meewerken om de mensen die beroep doen op het thuiszorgteam een steentje te kunnen bijdragen aan de werking van dit team.grt Ivo

Door Jaak · 5 jaar, 8 maanden geleden
Beste
het was zaterdag een prachtige wandeling van scherpenheuvel naar overpelt.
De organisatie was uitstekend en prachtig,ik zou zeggen tot volgend jaar
grt jaak

Door An Ingelberts · 5 jaar, 8 maanden geleden
Beste Jaak, bestuursleden en alle vrijwilligers,
een heel oprechte dank voor het vrijwilligersfeest, heb me goed geamuseerd, maar vooral ook voor alles wat jullie doen. Jullie engagement, reeds 15 jaar, is hartverwarmend en uniek. Chapeau!

Door Linda · 5 jaar, 8 maanden geleden
Hartelijk bedankt iedereen voor het super gezellig vrijwilligersfeest! Het was een emotionele avond, maar een avond die veel voldoening gaf. Het is fijn om te weten dat wij elk jaar op zoveel helpende handen kunnen rekenen. Bedankt!

Theo & Linda

Door Jaak · 5 jaar, 9 maanden geleden
Bedankt iedereen,
Het was een fijn vrijwilligerfeest.

Door Henny · 5 jaar, 9 maanden geleden
Een heel dikke proficiat aan de organisatie van het vrijwilligersfeest. Het was meer dan dik in orde.

Door Marie-jeanne · 5 jaar, 9 maanden geleden
Een geslaagde avond met een geweldig orkest.Bedankt

Door Margriet · 5 jaar, 9 maanden geleden
Corrie, je site is "prachtig" geworden!
Dames - bloemschiksters: in Mexico heb in aan jullie gedacht! Jullie stukken zijn weer "uniek"
Sokjes, ik heb gehoord dat jullie ons niet gemist hebben? Wel....wij jullie ook niet! *lol*
Wij hadden het héérlijk warm.
Succes met de jubeleumhappening, waarschijnlijk zijn we er dan wel...:-)
Groetjes aan alle leden en vrijwillers.
Margriet en Marcel

Door Lut · 5 jaar, 9 maanden geleden
Als vrijwilliger kwam ik terecht bij een toffe groep die met de glimlach het vele werk verzetten. Volgend jaar ga zeker terug!

Door Cor · 5 jaar, 9 maanden geleden
Dank je wel allemaal, de vrijwilligers, de leden iedereen die bijgedragen heeft tot het welslagen van het 15e eetfestijn en zeker alle mensen die ons gesteund hebben door te komen eten. Dank je wel en tot volgend jaar

Door Eugene en mia · 5 jaar, 9 maanden geleden
De chocomousse was heeeeeel lekker.

Door Leden MC De Zwarte duivels · 5 jaar, 10 maanden geleden
Iedereen die heeft geholpen bij het lekker eten voor Palliovik een dikke proficiat.Volgend jaar zijn we er zeker weer GROETJES.

Door Linda · 5 jaar, 11 maanden geleden
Een dikke proficiat voor het maken van deze prachtige website
Bedankt Linda en Theo


Door Christine bostyn · 5 jaar, 12 maanden geleden
Zeer mooi initiatief ! blijf ik opvolgen

Terug naar boven