PDM – Industrial Excellence schenkt €5000,-

PDM schenkt 5.000 euro aan vzw Palliovik

Zopas mocht vzw Palliovik uit Pelt een zeer gulle gift van 5.000 euro van het bedrijf PDM, met hoofdzetel in Maastricht, ontvangen. PDM ondersteunt bestaande en nieuwe bedrijven in het optimaliseren van hun processen: van het ontwerp van complexe machines tot het verbeteren van de productie- en logistieke processen. “De man in de straat zal ons misschien niet kennen, maar we werken voor grote spelers in de regio”, meldt business leader Ivan Aerts. De gift past helemaal in de visie van het bedrijf. “We zijn een geëngageerd bedrijf dat streeft naar een moderne werkethiek. Hiërarchieën werden afgeschaft. Werknemers krijgen de mogelijkheid om ook buiten hun kennisgebied zaken te ondernemen. We krijgen veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid met een goede work-lifebalance. En het bedrijf probeert ook op sociaal vlak haar steentje bij te dragen”, zegt account director Carlo Schildermans. “We besloten om geen dure eindejaarscadeaus meer aan onze klanten te geven. Dat is niet meer van deze tijd, en onze klanten vragen er ook niet om. We kozen ervoor om in de plaats een gift aan het goede doel te doen. De reactie zijn enorm positief”, meldt Carlo Schildermans. De account director stelde voor om het geld te schenken aan vzw Palliovik, een goed doel waarmee hij tijdens eerdere evenementen al kennis maakte. “Wij waren enorm verrast en bijzonder blij met deze gift”, aldus voorzitter Jaak Jacobs van vzw Palliovik. De vzw zamelt geld in voor de palliatieve thuiszorg van ongeneeslijk zieke kinderen. “Dankzij dit gul bedrag, dat wij aan het thuiszorgteam van UZ Gasthuisberg schenken, kunnen heel wat kinderen hun laatste weken en maanden thuis bij familie doorbrengen, in plaats van in het ziekenhuis. We zijn PDM dan ook dankbaar.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *